GOOSE VPN Review 2020: Prijs, Snelheid en gemak

Ons Oordeel over GOOSE VPN:

Snelheid – 8.5/10GOOSE VPN
Gebruiksvriendelijkheid – 8,8/10
Klantenservice– 9/10
Prijs – 7/10
Betrouwbaarheid – 8.1/10

Totaal score:   8.3

Samenvatting:
Netflix, NPO (Uitzending) Gemist en downloaden werkt zeker prima. Eenvoudig en handige te gebruiken Nederlandstalige VPN met apps voor al je devices.

Eigenschappen:
Software voor: Windows, iOS, OS X, Android
Protocollen: OpenVPN, IKEv2
Betalen met: iDeal, Credit-card, Paypal
Max gelijktijdige connecties: 100
Vestigingsland: Nederlands
Log beleid: geen logs

Prijs: 2.95 per maand

Probeer GOOSE VPN 30 dagen gratis

Nieuwe aanbieder
Een van de nieuwe VPN aanbieders op de markt is GOOSE VPN. Het unieke aan GOOSE VPN is dat het
een 100% Nederlands bedrijf is; dus ook een echt Nederlandse VPN. En die doet precies wat het moet doen!

Prima, Praktische VPN
We vinden het erg leuk een keer een VPN van eigen bodem te kunnen testen. We kunnen alvast zeggen: Op alle vlakken scoort GOOSE VPN heel erg aardig. Niet perse het beste op ieder gebied, maar als “huis,tuin en keuken” VPN een meer dan prima, praktische en snelle oplossing voor Netflix, downloaden, privacy waarborging en veilig internet.

Wat is GOOSE VPN

Veilig internet GOOSE VPNGOOSE VPN is een Virtual Private Network. Ofwel een dienst die jouw internetverkeer versleuteld zodat je veilig kunt internetten. Overal. Altijd. Het zorgt dat al het internetverkeer vanaf je eigen computer versleuteld wordt, en via een Virtual Private Netwerk bij de website van bijvoorbeeld Netflix uitkomt. Een voordeel naast de veiligheid, is ook dat je kan kiezen vanaf waar je in de wereld via een VPN het internet op wilt. Bijvoorbeeld Amerika, Canada, of juist Nederland als je op vakantie bent. Handig voor bijvoorbeeld NPO Gemist.

GOOSE VPN voor veilig internetten
Gebruik je soms een openbare WIFI-spot? Dan zijn jouw internet gegevens met een beetje handigheid zo door derden te onderscheppen. Een VPN voorkomt altijd dat iemand jouw internet gegevens kan bekijken. Ook al zou je express op een onveilige, buitenlandse WiFi-Hotspot gaan zitten. Door de encryptie is zelf je internetprovider niet in staat te zien wat je doet op internet.

Anoniem internet
Doordat je met een VPN-verbinding een ander IP-adres hebt ben je tevens ook anoniem (want jouw echte IP-adres blijft verborgen voor derden). Het IP-adres dat je van je internetprovider krijgt, is door VPN gebruik niet meer te traceren en te koppelen aan een persoon. Het laatste aanknopingspunt is de laatste VPN server van waaruit je het internet op gaat. Het is daarom een belangrijk aspect, dat ook de VPN provider daarom ook niet bijhoud, wie de VPN waarvoor gebruikt. Ofwel, een No-Log policy. Wij adviseren er altijd vanuit te gaan dat iedere VPN provider echter WEL logs bijhoudt. Waarom? Het is meer dan eens voorgekomen dat VPN aanbieders, achteraf logs kunnen aanleveren aan autoriteiten bij ernstige misdrijven. Dit kunnen wij niet controleren.

Wat kost GOOSE VPN? Is het goed geprijsd?

GOOSE VPN kiest voor een duidelijk aanbod: Het basispakket voor 2.99 per maand en het Unlimited Pakket van 12,99 per maand (Jaarlijks betalen komt neer op 4,99 per maand). Betalen kan makkelijk met iDeal, Creditcard of Paypal.

Basisabonnement voor 2,95 euro per maand
Veilig GOOSE VPN animatieEr is hier sprake van een limiet van 50 GB dataverbruik. Voor de incidentele of ‘normale’ gebruiker is dat een prima oplossing. Met 50 GB per maand heb je genoeg om zo nu en dan een TV programma of serie te streamen en een aantal films te downloaden. Zit je permanent in het buitenland en gebruik je GOOSE VPN voor al je Nederlandse content? Dan kun je beter switchen naar Express VPN. Los aanschaffen van 5GB is mogelijk voor 0,49 euro bij GOOSE VPN. Erg storend is het wel.

Unlimited abonnement voor 4,99 per maand
Voor het onbeperkte en zorgeloze internetgebruik ga je voor het Unlimited Pakket wat ook P2P-ondersteuning heeft. Een heerlijk abonnement om onbezorgd te streamen. Voordeliger omdat je makkelijk kunt delen met het hele gezin en op alle apparaten.

Je kan met dit abonnement dus onbezorgd streamen, downloaden en surfen en hoeft je geen zorgen te maken om eventuele limieten. Je kan de dienst met het hele gezin gebruiken. De prijs van dit abonnement komt op neer €12,99 per maand, of €4,99 per maand als je direct inschrijft voor een jaar.

30 Dagen “gratis” uitproberen
Dit is niet helemaal waar. Jammer. Wil je in aanmerking komen voor de 30 dagen geld terug garantie? Dan mag je niet over het limiet van 100 MB zijn gegaan als je in aanmerking wilt komen voor een volledige refund. 100MB geeft ongeveer 13 minuten Netflix. Jammer, GOOSE VPN.

Probeer GOOSE VPN 30 dagen gratis

Een abonnement afsluiten
Op het moment dat jij je aanmeldt voor een abonnement, vul je je gegevens in. Je kan ook direct inloggen middels je Facebook-account. Voor activatie van je abonnement vraagt GooseVPN om een eenmalige betaling van €0,45 ter verificatie van je betaalgegevens. Hiermee gaat meteen je gratis proefmaand in. Mocht je in die eerste maand toch niet tevreden zijn over GOOSE VPN dan kan je contact opnemen met het supportteam. Je krijgt je €0,45 verificatiekosten dan terug en je zit verder nergens aan vast.

GOOSE VPN apps

GOOSE VPN voorziet je van je VPN apps. Voor zowel iphone/ipad (iOS) als Android is er een goed werkende app. Je kiest nog steeds makkelijk de VPN server in het land dat jij wilt. Het installeren en opzetten van de apps spreekt helemaal voor zichzelf en is erg makkelijk. Een prettige ervaring voor ons.
Gebruik Goose VPN voor je Android TV en routers om ook vanaf de TV bv Amerikaanse Netflix te kijken. Natuurlijk is de applicatie ook ijzersterk op je Windows en Mac.

Kenmerken GOOSE VPN: Netflix, P2P en downloaden

GOOSE VPN Netflix kijken

Versleuteling van je persoonsgegevens en ter bescherming van je anonimiteit, is de juiste versleuteling van groot belang. Gelukkig maakt GOOSE VPN gebruik van een 256-bit encryptie technologie. Dit is de huidige, zeer ruim voldoende bescherming tegen kwaadwillende, nieuwsgierige en overheden die graag willen weten wat jij doet op het internet.

Anoniem Torrents downloaden
GOOSE VPN ondersteunt het P2P op een voldoende aantal van haar servers. In de GOOSE applications (mobiel en desktop) wordt aangegeven welke servers “P2P Download” ondersteunen. Wat betekent dit?
Via de download servers kun je probleemloos, veilig en vooral anoniem downloaden via Torrent sites zoals ThePirateBay. Bij de overige servers waar “No P2P (no download)” bij staat, kun je dus geen torrents downloaden.

OpenVPN en IKEv2 Protocol

Er is een keuze uit twee encryptie (versleutel) protocollen om een VPN (Virtual Private Network) op te zetten. OpenVPN en het IKEv2 protocol. OpenVPN heeft als voordeel dat het is gebaseerd op OpenSSL waardoor het gebruik kan maken van de versleutelingstechnieken van OpenVPN. Omdat OpenVPN open source is, zijn er constant beveiligingsupdates die eventuele lekken meteen dichten. Voordeel van het IKEv2 protocol zijn de hogere snelheden en eenvoud van gebruik.

Snelheid GOOSE VPN

De snelheid van GOOSE VPN is goed.

De snelheid van de servers van GooseVPN is goed te noemen, zoals in onderstaande afbeelding is te zien. In duidelijkere taal; via de Amerikaans GOOSE servers konden we probleemloos streamen. Zonder enig bufferen was het streamen in mooie kwaliteit. Om Netflix te kijken is het bij de meeste VPN providers nodig om het OpenVPN protocol te kiezen I.P.V IKEv2. Tot onze verbazing was dat nu niet nodig en werkte Netflix prima met IKEv2.

De snelheid is daarnaast afhankelijk van je eigen internet provider, internet abonnement en de routers die je gebruikt. Tijdens de test waren wij tevreden met de snelheden van GOOSE VPN.

Verbinden met servers is aardig snel. De Nederlandse server was daarbij haast direct verbonden. Bij andere, buitenlandse servers kon dit soms enkele seconden duren. Na vele tests van verschillende VPN aanbieders, komt GOOSE VPN naar voren als eenvoudig, makkelijk en snel.

Servers GOOSE VPN

GOOSE VPN Servers

In Europa, Azië, Afrika en Amerika staan in totaal 116+ servers. GOOSE VPN komt daarmee in de buurt van het gemiddelde aanbod van VPN aanbieders. Ze zijn een vrij nieuwe aanbieder die hard en met mooie sprongen aan ontwikkelingen werkt. Onder andere is dit te zien aan het aantal extra servers dat er in het afgelopen jaar zijn bijgekomen (+74)!

GOOSE VPN luistert naar haar klanten: ze voegen iedere week een server toe, waar die week het meeste vraag naar is. Stem voor jouw ontbrekende serverlocatie en zie hem binnenkort in te lijst staan!

Nederlandse klantenservice en software

GOOSE VPN, is de keuze voor de Nederlandse die graag wordt geholpen in de eigen taal bij vragen, contact en VPN gebruik in het algemeen. Perfect voor wanneer je Engels niet heel goed is, of gewoon
waar voor je geld wilt. Zo is bijvoorbeeld ook opzeggen makkelijker in het Nederlands.

Probeer GOOSE VPN 30 dagen gratis

Leave a Comment