Hulu in Nederland kijken

Hulu-logoHulu is een zeer populaire website en service waarbij je op een met advertenties geladen site video’s en televisieshows kan bekijken. Ook het bekijken van films, online afleveringen van veel verschillende series, andere nieuwe media, trailers, videoclips en opnames van achter de schermen is op deze website mogelijk. Door dit diverse en zeker ook aantrekkelijke aanbod is Hulu inmiddels over de gehele wereld erg populair. Een zekere populatie bekijkt de site dagelijks. Dit kan vanuit het buitenland als je op vakantie of zakenreis bent, maar ook gewoon lekker vanuit je luie stoel thuis. Het bekijken van de films op deze site brengt echter soms wel wat problemen met zich mee.

Waarom werkt het niet?

De site van Hulu.com heeft een verraderlijke eigenschap. Wanneer je de site bezoekt, lijkt het namelijk alsof je toegang hebt tot alle berichten, video’s en streams. Dit is echter niet het geval. Alleen in Amerika heeft de site namelijk rechten om online series te laten zien. Je hebt dus weliswaar toegang tot de website zelf, maar wanneer je een video probeert te openen, zal je dit niet lukken omdat je geen Amerikaans IP adres tot je beschikking hebt. Het kijken van je favoriete serie, trailers en videoclips zal dus aan je neus voorbij gaan. Toch is er voor elk probleem een oplossing en hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Je kan namelijk via een VPN service erg gemakkelijk alsnog alle content van de site bekijken.

Hoe kun je Hulu in Nederland bekijken?

Je kon de video’s niet bekijken omdat er een blokkade plaatsvond vanwege het feit dat je geen Amerikaans IP adres had. De oplossing ligt voor de hand en is even vanzelfsprekend als logisch. Je moet er dus voor zorgen dat je wel een Amerikaans IP adres hebt, of in ieder geval dat de website van Hulu.com denkt dat je een Amerikaans IP adres hebt. Via verschillende VPN aanbieders is het mogelijk om aan een Amerikaans IP adres te komen. De enige eis is dan dat de aanbieder servers in de VS heeft. Je keuze voor de VPN aanbieder zal ook afhangen van de snelheid van de software van de aanbieder. Wanneer deze erg traag is, zullen je video’s snel haperen en dat wil je niet hebben. Als je een film of serie wilt kijken zal dit namelijk irritaties opleveren. Het is dan ook belangrijk om eerst de reviews van de verschillende aanbieders eens goed door te lezen. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt voor een speciale VPN service zal je deze moeten uitproberen door een account aan te maken en de software te installeren. Vanaf dat moment kan je zonder problemen de films op Hulu.com gaan bekijken.

Leave a Comment